Sýty sendvič na výlety
Potrebujeme: plátky sendvičového chleba, kuracie prsia, prerastanú slaninu, paradajky, sladkokyslé nakladané uhorky, vajíčka uvarené natvrdo, maslo, 3 PL oleja, 3 PL majonézy, kečupu alebo horčice, čerstvú rukolu/ľadový šalát, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Na panvici zohrejeme maslo s trochou oleja a opečieme na ňom osolené a okorenené kuracie prsia vcelku. Potom ich na chvíľu odložíme bokom a keď vychladnú, pokrájame ich na pásiky. Na tej istej panvici opečieme plátky slaniny a necháme ich odkvapkať. Chlieb natrieme buď horčicou alebo kečupom, dáme na ne kúsky mäsa, slaniny, na kolieska nakrájané uvarené vajíčko, nakrájané paradajky aj uhorky a napokon dodáme aj trochu rukoly a priklopíme chlebom potretým majonézou.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.