Korzár logo Korzár

Varíme s Korzárom: Jednoduchá večera zo zvyšnej ryže do polhodiny

Opečenou klobáskou sa nedá nič pokaziť.

(Zdroj: Archív)

Ryžová panvička s brokolicou a klobásou

Potrebujeme: 1 čajová lyžička (ČL) olivového oleja, 1 ČL masla, 450 g údenej klobásy, 2 šálky (š) s objemom 250 ml ružičiek brokolice, 1,5 š uvarenej ryže, 1 ČL sušeného cesnaku, 3/4 ČL soli, 1/4 ČL sušenej cibule, 1/4 ČL mletého čierneho korenia, 1/2 ČL soli, 1 š strúhaného čedaru.

Postup: Na panvici zmiešame olivový olej s roztopeným maslom, prihodíme pokrájanú klobásu a opekáme ju asi 5 minút, kým nezačne hnednúť. Plameň stiahneme, prihodíme brokolicu, panvicu prikryjeme a za občasného miešania ju necháme dusiť pod pokrievkou 5 minút. Potom do panvice pridáme ryžu, sušený cesnak, sušenú cibuľu a soľ, pár minút ešte miešame, aby sa všetko prehrialo, a odstavíme. Podávame so strúhaným syrom.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Zdroj: allthingsmamma.com

Recepty z Korzára

Najčítanejšie na Korzár

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 799
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 307
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 145
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 261
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 823
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 999
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 839
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 467
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu