Korzár logo Korzár

Varíme s Korzárom: Namixujte si zdravie a ochutnajte veselý kel či tropické smoothie

Inšpirácie do vašej kuchyne.

Zelené smoothie je celosvetovým kulinárskym trendom. Podľa odporúčaní by sme ho mali konzumovať každý deň, ideálne vo forme raňajok alebo desiaty. Dokáže človeka nabiť energiou, nezaťažuje organizmus dlhým trávením, posilňuje imunitu a v neposlednom rade prispieva k štíhlej línii.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mätová čokoláda

Potrebujeme: 1 šálky kešu mlieka, 1/2 šálky lístkov mäty, 1 banán 1 veľká hrsť čerstvého špenátu

Postup: Všetky ingrediencie spoločne rozmixujeme dohladka.

Tropická mäta

Potrebujeme: 1 š kokosovej vody, 1/2 š lístkov mäty, 2 listy kelu, 1/2 banánu, 1 š čerstvého ananásu na kocky

SkryťVypnúť reklamu

Postup: Všetky ingrediencie spoločne rozmixujeme dohladka.

Kelovo-mangové smoothie

Potrebujeme: 1 š čerstvého kelu, 1 š nesladeného kokosového mlieka, 1 š manga, 1/2 š ananásu

Postup: Najprv si v mixéri vymiešame dohladka kel a kokosové mlieko, potom pridáme zvyšné ingredencie a všetko spoločne ešte raz rozmixujeme dohladka.

Tropické kelové smoothie

Potrebujeme: 1 š kokosového mlieka, 1 šálka špenátu (alebo inej listovej zeleniny), 1 banán, 1 š nakrájanej broskyne, 2 ČL matcha prášku

Postup: Všetky ingrediencie dáme do mixéra. Ak máte nože na spodku nádoby, začnite kokosovým mliekom, ale ak sa nože mixéra skrutkujú na vrchu, mlieko pridávajte ako posledné. Mixujeme dohladka.

Veselý kel

Potrebujeme: 1 š kešu mlieka, 1 š čučoriedok, 2 listy kelu, 1/2 banánu, 1 pl kakaa

SkryťVypnúť reklamu

Postup: Všetky ingrediencie spoločne rozmixujeme dohladka.

Recepty z Korzára

Najčítanejšie na Korzár

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 564
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 090
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 347
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 876
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 681
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu