Korzár logo Korzár
Pondelok, 22. apríl, 2019 | Meniny má Slavomír
Nájdete nás na webe

Recept Caroliny Garcie

Carolina Garcia pochádza z Mexico City. Pracovala v hoteli Burj Al Arab v Dubaji a v rezorte Marco Beach Ocean Resort na Miami.

Pistáciová pena.Pistáciová pena.(Zdroj: HILTON)

Carolina Garcia pochádza z Mexico City. Patissier DoubleTree by Hilton Košice. Pracovala v hoteli Burj Al Arab v Dubaji a v rezorte Marco Beach Ocean Resort na Miami.

Milí čitatelia, prinášame vám originálny recept z kuchyne najlepšieho hotela v Košickom kraji. Ak by ste sa radi naučili, ako pripravovať dezerty od Caroliny Garcie, príďte na Školu varenia. Ďalšia v poradí už zajtra 15. júna s témou Cookies.

Pistáciová pena

Pistáciová špongia

55 g práškového cukru
33 g múky
63 g pistáciovej múky (pistácie rozmixované v kuchynskom robote)
128 g vaječných bielkov
80 g kryštálového cukru

Predhrejte rúru na 180 °C. Zmiešajte preosiate tuhé suroviny. V stredne veľkej miske vymiešajte vaječné bielky a cukor. Pridajte do zmesi z tuhých surovín. Pečte 11-15 minút.

Jahodové želé

1,5 g želatíny
38 g kryštálového cukru
2 g agaru
150 g jahodového pyré

Rozpustite želatínu. V malej miske zmiešajte cukor a agar. V malom hrnci zohrejte pyré a vmiešajte zmes z cukru. Priveďte k varu a varte asi minútu. Vmiešajte do odcedenej želatíny. Nalejte do formy a nechajte zmraziť, aby sa dalo použiť.

Pistáciová pena

4 g želatíny
125 ml mlieka
450 g bielej čokolády
575 ml šľahačkovej smotany
100 g pistáciovej pasty

Rozpustite želatínu.

V malom hrnci priveďte do varu mlieko, pridajte želatínu a miešajte do rozpustenia. Prelejte čokoládu mliekom a mixujte do hladka.

Pridajte pistáciovú pastu do zmesi z bielej čokolády a potom jemne vmiešajte do šľahačky.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019
  2. Čerpáte úver? Na toto by ste určite mali myslieť
  3. Až vďaka chorobe objavila svoj talent
  4. Pre učiteľov je dôležité, aby sa navzájom inšpirovali
  5. Kaufland začal s predajom slovenských uhoriek bez fólie
  6. Vie sa vaša pokladnica spojiť s finančnou správou?
  7. Jozef Miloslav Hurban sa dostal do vesmíru
  8. Čo robí dobrého zamestnávateľa dobrým?
  9. Bulharsko: Najlepšie miesta na dovolenku pri mori
  10. 7 kritických situácií na cestách. Ohrozujú každého vodiča
  1. Women in business
  2. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019
  3. Bim Challenge 2019
  4. Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov
  5. Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur
  6. Grilovacia sezóna je zahájená!
  7. Moderné bývanie v Žiline v 30-tych rokoch 20. storočia
  8. Čerpačky OMV na Slovensku majú dvere otvorené aj počas sviatkov
  9. Funkce pro Slovensko: navigace na čísla popisná i bez ulic! Mio
  10. Projekt CEC spojil študentov ekonomických univerzít troch štátov
  1. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019 19 006
  2. Bulharsko: Najlepšie miesta na dovolenku pri mori 12 512
  3. Čerpáte úver? Na toto by ste určite mali myslieť 9 078
  4. 7 kritických situácií na cestách. Ohrozujú každého vodiča 8 599
  5. Čo upiecť na Veľkú noc? 5 skvelých dezertov Adriany Polákovej 6 873
  6. Kaufland začal s predajom slovenských uhoriek bez fólie 5 377
  7. Vie sa vaša pokladnica spojiť s finančnou správou? 4 186
  8. Pre učiteľov je dôležité, aby sa navzájom inšpirovali 3 665
  9. Až vďaka chorobe objavila svoj talent 3 484
  10. Čo robí dobrého zamestnávateľa dobrým? 3 068

Už ste čítali?

Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop