Korzár logo Korzár
Sobota, 17. november, 2018 | Meniny má Klaudia
Nájdete nás na webe

Seriálová Kostička mäso nejedáva

Hoci bude mať Emily Deschanel túto jeseň štyridsať rokov, tvár má ako dievčatko, bez vrások či iných problémov.

Temperance Brennanová. Hlavná hviezda Kostí nejedáva mäso ani v seriáli, ani doma.(Zdroj: facebook)

Hlavná hviezda seriálu Kosti patrí k najkrajším ženám v Hollywoode. A čo je závideniahodné, hoci bude mať Emily Deschanel túto jeseň štyridsať rokov, tvár má ako dievčatko, bez vrások či iných problémov. „Kostička" tvrdí, že za to vraj vďačí zdravej strave.

Nielen v seriáli, ale aj v skutočnosti forenzná antropologička Temperance Brennanová nejedáva mäso ani produkty živočíšneho pôvodu. Počas školských čias ju vraj považovali za čudáčku, s ktorou nikto nechcel chodiť. O svoj zovňajšok veľmi nedbala a trápilo ju akné. Závažný zlom v jej živote nastal vtedy, keď sa ako 15-ročná po zhliadnutí dokumentu o zvieratách rozhodla, že bude vegetariánka a neskôr sa stala vegánkou.

Miluje celozrnné výrobky

No aj keď v jej jedálničku nie sú také veci ako vajíčka, mlieko, mliečne výrobky či med, neznamená to, že by bol chudobný. Práve naopak. Herečka si dokáže pripraviť také chutné jedlá, že navnadila na tento zdravý štýl aj niekoľko svojich kolegýň. Navyše je dôkazom toho, že zdravá strava je kľúč ku krásnej pleti a pevnému zdraviu. Kostička nedá dopustiť na celozrnné výrobky, konopné semená, mandle, pistácie, tofu a na listovú zeleninu.

Prirodzenosť je na nezaplatenie

Z dvojnásobnej mamy navyše vyžarujú pohoda a spokojnosť. Tvrdí, že ak sa žena cíti vo svojej vlastnej koži dobre a je spokojná so svojím životom, odrazí sa to aj na vonkajšej kráse bez ohľadu na to, koľko má nedokonalostí. Ako vraví, aj ona má celulitídu a musí si farbiť vlasy, pretože ich už má poriadne šedivé, no je s tým zmierená. Najlepšie a najkrajšie sa cíti vtedy, keď môže byť úplne uvoľnená, nečakajú ju žiadne pracovné povinnosti a teda nemusí rozmýšľať nad tým, ako vyzerá a či má upravené vlasy. „Je príjemné byť dokonale nalíčená a upravená, ale ten pocit, keď môžem byť absolútne prirodzená a sama sebou, je na nezaplatenie", skonštatovala.

Pečené zemiaky á la Emily Deschanel

Potrebujete: 8 - 10 menších zemiakov, šťavu a nastrúhanú kôru z polovice citróna, 1/4 šálky olivového oleja, 6 strúčikov cesnaku (nadrobno nasekať), 1 šálku zeleninového vývaru (alebo vody), 1 čajovú lyžička paradajkového pretlaku, 2 čajové lyžičky sušeného oregana, 2 čajové lyžičky morskej soli, mleté čierne korenie

Postup: Rúru si predhrejte na 220 °C. Zemiaky očistite - nemusíte ich šúpať - a pokrájajte na polovice alebo na väčšie kocky. V zapekacej mise zmiešajte všetky ingrediencie a koreniny, do zmesi vložte zemiaky a dobre premiešajte. Zakryte vrchnákom alebo alobalom a pečte najskôr 50 minút. Potom odokryte a dopečte ešte 10 minút do chrumkava. Pred podávaním posypte ešte čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.

Ak nie ste vegáni ako Emily, môžete si dať na zemiaky syr feta alebo akýkoľvek iný syr.

pecene-zemiaky_fotolia-120x90.jpg

kost_bez-mejkapu_r5751_res.jpg

Bez mejkapu. Emily si užíva, ak nemusí tvár zaťažovať líčidlami. Foto: facebook

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte!
  2. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania
  3. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch
  4. Ľudia si už neuvedomujú, že ich svet nekončí na vlastnom prahu
  5. Televízor s 8K rozlíšením je realitou. Kúpiť či čakať?
  6. Psychológ varuje rodičov: Nesnažte sa byť dokonalými
  7. EY Podnikateľ roka: hľadáme slovenské príbehy!
  8. Platíte si poistenie domova zbytočne?
  9. Volkswagen T-Cross má z každého niečo
  10. Dvaja Slováci dokázali zázrak. Ich listy chcú po celom svete
  1. 4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť
  2. Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva
  3. XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry
  4. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania
  5. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch
  6. Sieť prevádzok Stop Shop obchodov má už 80 pobočiek
  7. Rozdiel medzi Dič a Ič dph
  8. Ekonomická diplomacia Indonézie
  9. Ako si vieme zabezpečiť štedrý a spokojný dôchodok?
  10. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte!
  1. Dvaja Slováci dokázali zázrak. Ich listy chcú po celom svete 34 162
  2. Kde robia v Bratislave najlepšiu kávu? Vybrali sme 6 kaviarní 26 367
  3. Platíte si poistenie domova zbytočne? 18 364
  4. First moment na leto 2019 je tu: 13 letovísk s výraznými zľavami 15 497
  5. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte! 7 438
  6. Hidradenitída - kožná choroba, o ktorej sa nehovorí 5 955
  7. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch 5 855
  8. Objavte silu Q10 a zredukujte vrásky počas 4 týždňov 3 782
  9. Neukladajte si nič, čo vás môže ohroziť. Ako zabezpečiť telefón? 3 736
  10. 5 brigád, ktoré pomôžu v budúcej kariére 3 133

Neprehliadnite tiež

Študujte menej, ale múdrejšie

Desať tipov, ako urobiť učenie efektívnejšie a zaujímavejšie.

Pohľad Lenky Hanikovej

Je po voľbách. S dobrým pocitom môžeme opäť odísť z východu

A nemohlo to všetko byť aj trocha skôr?

Najobľúbenejší učiteľ: Testovanie z matematiky nepovažujem za šťastné

Ján Gáll: Deti nie sú drzé, len priamejšie a otvorenejšie.

Kameničan Ján Mažerik sa ešte stále vracia z lesa s dubákmi

Hubárska sezóna na hornom Zemplíne sa ani v polovici novembra nekončí.

Hlavné správy zo Sme.sk

KOMENTÁRE

Rok zmien: Padali symboly moci, o demokraciu treba stále bojovať

Aké boli najzásadnejšie udalosti od vraždy Jána Kuciaka.

PRED 100 ROKMI SA SKONČILA I. SVETOVÁ VOJNA

Skaza z neba. Z lietadiel zhadzovali aj tehly a kovové šípy

Medzi rakúsko-uhorskými stíhačmi vynikali aj rodáci zo Slovenska.

Už ste čítali?

Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop