Vegetariánske cestoviny
Potrebujeme na 4 porcie: 300 g špagiet alebo farfalle, 250 g špargle, plechovku čiernych olív, 1-2 paradajky, 40 ml olivového oleja, 100 g parmezánu, strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Špagety alebo farfalle uvarte. Špargľu očistite a uvarte do polomäkka.
Hotovú cestovinu zlejte a nechajte odkvapkať.
Špargľu preložte do panvice s rozpáleným olivovým olejom a opekajte ju cca 2-3 minúty.
Pridajte prelisovaný cesnak, pokrájané paradajky, odkvapkané olivy a špagety.
Všetko premiešajte, aby sa chute spojili a celý pokrm sa dostatočne prehrial.
Dochuťte soľou, korením a postrúhaným parmezánom.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.