Pokojne otvorte tohtoročnú zmrzlinovú sezónu, napríklad výbornou raw čučoriedkovou zmrzlinou.
Príprava je jednoduchá a navyše sa týmto spôsobom aj ľahko popasujete s namrazeným minuloročným ovocím, ktoré zbytočne zaberá miesto v mrazáku.
Základ raw zmrzlín tvorí väčšinou banán, ku ktorému môžete primixovať ovocie podľa vlastného výberu.
Fantasticky funguje najmä to bobuľové. Na dve dávky postačí jeden dobre zmrazený banán a hrsť zmrazených čučoriedok.
Ingrediencie uložíme do misky a tyčovým mixérom rozmixuje na hladký krém.
V prípade, že ovocie nebolo príliš sladké, môžeme do zmrzliny pridať napríklad javorový sirup.
Autor: Spracovala: Mal
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.