Korzár logo Korzár
Piatok, 20. júl, 2018 | Meniny má Iľja Eliáš
Nájdete nás na webe

Recept

Medajlónky z diviny na grilovanej bielej fazuli s hlivou ustricovou

Medajlónky z diviny.(Zdroj: Branislav Lacko)

Milí čitatelia, šéfkuchár hotela Yasmin **** Košice Miroslav Hužvár si pre vás tentoraz pripravil medajlónky z diviny na grilovanej bielej fazuli s hlivou ustricovou. Tento recept je ďalším príkladom, že kuchári hotela Yasmin **** Košice svojich hostí vždy uchvátia vlastnou receptúrou netradičných kombinácií a ingrediencií. Mimochodom, toto jedlo patrí medzi obľúbené tipy šéfkuchára Miroslava Hužvára a môžete si ho prísť kedykoľvek vychutnať do Restaurant Café Bar Yasmin.

Tešíme sa na vašu návštevu.

Článok pokračuje pod video reklamou

Miroslav Hužvár

Šéfkuchár hotela Yasmin **** Košice

Vek: 35

Pochádza z Košíc, šesť rokov bol šéfkuchárom prestížnej talianskej reštaurácie La Scala

Pre 4 osoby potrebujeme:

600 g srnčieho chrbátu

250 g bielej veľkej fazule

250 g cherry paradajok

200 g hlivy ustricovej

200 ml portského vína

2 cibule

5 strúčikov cesnaku

1 pomaranč

rozmarín

soľ

Postup:

Bielu fazuľu si namočíme deň vopred, uvaríme ju spolu s cesnakom, rozmarínom a soľou. Po scedení fazuľu rozmiešame s olivovým olejom, prekrojenými cherry paradajkami, na rezance nakrájanou cibuľou, pridáme cesnak a osolíme i okoreníme podľa chuti. Hlivu ustricovú pokrájame na rezančeky. Srnčí chrbát narežeme na medajlónky, ktoré pokvapkáme portským vínom a pomarančom, osolíme i okoreníme, pridáme nasekaný rozmarín. Pripravenú fazuľovú zmes dáme do alobalu a na vrch poukladáme srnčie medajlónky. Znova pokvapkáme olivovým olejom a prilejeme portské víno. Alobal preložíme na polovicu, kraje viackrát zahneme, aby nám šťava ostala vo vnútri. Grilujeme 20 minút. Pri otváraní pozor na paru vo vnútri.

Dobrú chuť.


Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  4. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  5. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  6. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  7. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  8. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  9. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  10. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 31 144
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 22 308
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 21 019
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 11 470
  5. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 7 152
  6. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 6 481
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 381
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 672
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 838
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 119

Už ste čítali?

Domov Najnovšie Najčítanejšie Desktop