Korzár logo Korzár
Utorok, 23. apríl, 2019 | Meniny má Vojtech
Nájdete nás na webe

Recept

Medajlónky z diviny na grilovanej bielej fazuli s hlivou ustricovou

Medajlónky z diviny.Medajlónky z diviny.(Zdroj: Branislav Lacko)

Milí čitatelia, šéfkuchár hotela Yasmin **** Košice Miroslav Hužvár si pre vás tentoraz pripravil medajlónky z diviny na grilovanej bielej fazuli s hlivou ustricovou. Tento recept je ďalším príkladom, že kuchári hotela Yasmin **** Košice svojich hostí vždy uchvátia vlastnou receptúrou netradičných kombinácií a ingrediencií. Mimochodom, toto jedlo patrí medzi obľúbené tipy šéfkuchára Miroslava Hužvára a môžete si ho prísť kedykoľvek vychutnať do Restaurant Café Bar Yasmin.

Tešíme sa na vašu návštevu.

Miroslav Hužvár

Šéfkuchár hotela Yasmin **** Košice

Vek: 35

Pochádza z Košíc, šesť rokov bol šéfkuchárom prestížnej talianskej reštaurácie La Scala

Pre 4 osoby potrebujeme:

600 g srnčieho chrbátu

250 g bielej veľkej fazule

250 g cherry paradajok

200 g hlivy ustricovej

200 ml portského vína

2 cibule

5 strúčikov cesnaku

1 pomaranč

rozmarín

soľ

Postup:

Bielu fazuľu si namočíme deň vopred, uvaríme ju spolu s cesnakom, rozmarínom a soľou. Po scedení fazuľu rozmiešame s olivovým olejom, prekrojenými cherry paradajkami, na rezance nakrájanou cibuľou, pridáme cesnak a osolíme i okoreníme podľa chuti. Hlivu ustricovú pokrájame na rezančeky. Srnčí chrbát narežeme na medajlónky, ktoré pokvapkáme portským vínom a pomarančom, osolíme i okoreníme, pridáme nasekaný rozmarín. Pripravenú fazuľovú zmes dáme do alobalu a na vrch poukladáme srnčie medajlónky. Znova pokvapkáme olivovým olejom a prilejeme portské víno. Alobal preložíme na polovicu, kraje viackrát zahneme, aby nám šťava ostala vo vnútri. Grilujeme 20 minút. Pri otváraní pozor na paru vo vnútri.

Dobrú chuť.


Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Až vďaka chorobe objavila svoj talent
  2. Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto
  3. Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou
  4. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019
  5. Čerpáte úver? Na toto by ste určite mali myslieť
  6. Pre učiteľov je dôležité, aby sa navzájom inšpirovali
  7. Kaufland začal s predajom slovenských uhoriek bez fólie
  8. Vie sa vaša pokladnica spojiť s finančnou správou?
  9. Jozef Miloslav Hurban sa dostal do vesmíru
  10. Bulharsko: Najlepšie miesta na dovolenku pri mori
  1. Takto sa môžete najlepšie chrániť pred výtlkmi
  2. Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.
  3. Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou
  4. Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto
  5. Women in business
  6. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019
  7. Bim Challenge 2019
  8. Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov
  9. Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur
  10. Grilovacia sezóna je zahájená!
  1. TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019 22 651
  2. Bulharsko: Najlepšie miesta na dovolenku pri mori 10 472
  3. Čerpáte úver? Na toto by ste určite mali myslieť 9 518
  4. 7 kritických situácií na cestách. Ohrozujú každého vodiča 7 284
  5. Čo upiecť na Veľkú noc? 5 skvelých dezertov Adriany Polákovej 6 678
  6. Kaufland začal s predajom slovenských uhoriek bez fólie 4 299
  7. Až vďaka chorobe objavila svoj talent 4 261
  8. Čo robí dobrého zamestnávateľa dobrým? 2 986
  9. Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto 2 675
  10. Pre učiteľov je dôležité, aby sa navzájom inšpirovali 1 670

Už ste čítali?

Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop