Korzár logo Korzár

Recept Mareka Brezinu

Bravčová panenská plnená camembertom s listovým šalátom

(Zdroj: Foto: Vladimír Mulík)



Pre cca 5 osôb potrebujeme:

300 g bravčovej panenskej
1 syr camembert
1 biela čakanka
1 šalát dubový list tmavý
1 šalát dubový list zelený
1 šalát radicchio
10 cherry paradajok
0,1 l panenského olivového oleja
2 polievkové lyžice balzamikového octu
1 lyžica medu
5 lyžíc cézar dressingu
Soľ
Čierne korenie
Morská soľ


Postup:
Syr camembert si nakrájame na hranolčeky a naplníme ním očistenú bravčovú panenskú.

Osolíme a okoreníme. Zavákuujeme a tepelne upravujeme pri 80 °C cca 20 min s pridaním pary. Po tepelnej úprave vychladíme.

Listové šaláty dôkladne umyjeme a zviažeme do kytičky. Umyté cherry paradajky nakrájame. Bravčovú panenskú nakrájame na jeden alebo viac kúskov na osobu.

Z olivového oleja, medu, soli, korenia a balzamikového octu pripravíme v miske so šľahacou metličkou medový dressing. Takto pripravené suroviny uložíme na tanier. Listový šalát ochutíme medovým dressingom a pridáme lyžicu cézar dressingu. Osolíme morskou soľou, pridáme trochu drveného korenia a kvapky panenského olivového oleja.

Aj toto predjedlo môžete ochutnať pri akejkoľvek akcii v našom hoteli.


SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Autor: ren

Najčítanejšie na Korzár

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 15 817
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 458
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 081
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 142
  5. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 600
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 460
  7. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody 2 330
  8. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 2 281
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu