Potrebujeme: 120 g múky, 300 g mrkvy, 100 ml mlieka, 1 cibuľu, 100 g smotanového jogurtu, 1 strúčik cesnaku, 2 vajíčka, 4 vetvičky tymianu, soľ, mleté čierne korenie, 300 g cukety, 2-3 lyžice oleja.
Príprava: Múku, mlieko, jogurt a vajíčka dobre premiešame. Ochutíme soľou, korením a necháme 10 minút stáť. Cuketu, mrkvu očistíme a nahrubo nastrúhame, cibuľu nakrájame najemno. Vetvičky tymianu umyjeme, osušíme, odstránime lístky. Cesnak pretlačíme a všetko vymiešame do pripraveného cesta. Na panvici zohrejeme olej. Z cesta formujeme menšie placky a pražíme 3-4 minúty z oboch strán.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.