Korzár logo Korzár
Sobota, 20. január, 2018 | Meniny má Dalibor
Pridajte si svoje mesto

Bruna Cibereja dostanete na hrniec vtáčieho mlieka

Bruno Ciberej prezradil, že pri tomto projekte tak výrazne schudol, ako ešte pri žiadnom inom.

Šikovný. Bruno sa vyzná nielen v móde, ale aj v gastronómii.(Zdroj: Judita Čermáková)

Kým divákom pri sledovaní kuchárskej šou Masterchef tečú slinky a pri obrazovke chrumkajú samé dobroty, jeden z hlavných tvorcov celej šou neraz hladuje.

Bruno je kreatívnym producentom a zároveň načítava komentáre. Na Masterchefovi pracuje od marca a bez mučenia priznáva, že ho šou veľmi baví a naplno ho pohltila.

Obdivuje majstrovstvo profesionálnych šéfkuchárov, aj šikovnosť amatérskych súťažiacich. Pokojne by však mohol patriť medzi nich, pretože aj on je v kuchyni veľmi zbehlý.

Vidieť však Bruna, ako sa obracia pri sporáku, nie je bežný jav a zatiaľ to bolo dopriate len jeho najbližším.

„Nestíham síce veľa variť, ale mám takú úzku skupinu ľudí okolo seba, s ktorými sa rád stretnem a varím. Teraz som vďaka tomu projektu z varenia celý nadšený, takže keď v štúdiu niečo odkukám, tak sa to hneď snažím pripraviť,“ prezrádza.

Najradšej vraj vyvára rýchle a ľahké jedlá. Kto by očakával párky alebo praženicu, mýli sa. Bruno je totiž skutočný gurmán.

„Veľmi rád mám napríklad základné cestoviny aglio olio s krevetami či malými mušľami. Je to také jednoduché jedlo, ale predsa v jednoduchosti je krása,“ navodzuje chúťky všetkým milovníkom morských plodov.

Keďže Bruno aj veľmi rád cestuje, veľa receptov a nápadov do kuchyne si odtiaľ nosí aj domov:
„Vždy, keď natrafím niekde napríklad na takú špeciálnu surovinu, ako je hľuzovka, tak tá sa dá kombinovať s veľmi ľahkými receptami. Stačí urobiť pošírované vajíčko, dať na to obvarenú špargľu, urobiť holandskú omáčku a posypať trošku hľuzovkou. Je to naozaj skvelé jedlo.“

Základ je divinový perkelt

No nielen exotické a luxusné pochúťky patria do Brunovho obľúbeného jedálnička. Keďže vyrastal v Zemplíne, veľmi rád má aj tamojšie typické jedlá. On ich však nevarieva, má na to zodpovedného človeka.

„Pirohy a podobné veci nechávam na maminu. Keď prídem domov, musím mať napríklad divinový perkelt s haluškami, lebo to je základ. A niečo sladké k tomu. Veľmi rád mám slivkové gule, úplne výnimočné robievala moja babka. Síce už nie je medzi nami, ale akonáhle počujem slová slivkové gule, tak som vo vytržení, lebo toto som miloval a stále milujem. A dlho som sníval o tom, že by som si dal vtáčie mlieko. A keď som minule prišiel domov na východ, mama mi ho pripravila. Samozrejme, veľký hrniec, dobre vychladené z chladničky, k tomu veľká varecha, tak v ten deň nič iné nepotrebujete,“ dodal s úsmevom rodák z Trebišova.





Neprehliadnite tiež

Pri nehodách v Košickom kraji prišli o život dvaja chodci

K jednej tragédii došlo pri Košiciach, druhá sa stala v Michalovskom okrese.

Nová štvrť na Terase sa rozrastá, doprava však vyriešená nie je

Ďalšia prístupová cesta je nevyhnutná, lebo pribúda obyvateľov aj áut.

Zostanú stĺpy uprostred chodníka?

Výstavba dopravného napojenia, zdá sa, ešte zamotá hlavu mestu aj pri výmene trakčných stĺpov, lemujúcich Triedu SNP.

Rozhovor

Milan Majerský: Prešov je krásny, ale v Levoči je moje srdce

Prešovský župan sa sťahovať z Levoče nechce.

Vydávali kňazom falošné doklady, skončili v base

Levočania Martin Hritz a Fridrich Fritz sa snažili pomôcť.

Hlavné správy zo Sme.sk

SVET

Verejný nepriateľ Soros. Ako Orbán decimuje kritikov a ničí mimovládky

Maďarský premiér si spravil agendu z útokov na migrantov aj médiá.

TECH

Muži ani len nevedia, ako málo orgazmov majú ich ženy

Medzi pohlaviami je stále veľká orgazmová priepasť.

Najčítanejšie na Korzár


Inzercia - Tlačové správy


  1. Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?
  2. Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?
  3. Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných
  4. Leto 2018 v Grécku s odletom z Bratislavy
  5. Dlhopisy 7,25 % p.a. majú najvýhodnejšiu nákupnú cenu v roku
  6. Zelené Grunty vám ponúknu viac, ako očakávate
  7. Kam do tepla v januári?
  8. First moment Turecko: využite zľavy na špičkové hotely
  9. Konzultácia so svetovými odborníkmi dokáže zachrániť život
  10. Demänovku mieša iba jeden človek. Ako si strážia receptúru?
  1. Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku
  2. Alarica – new business project in the market of shoes
  3. Ako jazdiť na snehu alebo ľade?
  4. Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?
  5. Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?
  6. Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali
  7. Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut
  8. V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov
  9. Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností
  10. Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných
  1. Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie? 10 719
  2. Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli? 7 099
  3. Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných 4 884
  4. Tatra banka spustila najmodernejší internet banking pre firmy 3 726
  5. Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali 3 448
  6. Leto 2018 v Grécku s odletom z Bratislavy 3 137
  7. Kam do tepla v januári? 2 225
  8. First moment Turecko: využite zľavy na špičkové hotely 1 991
  9. Dlhopisy 7,25 % p.a. majú najvýhodnejšiu nákupnú cenu v roku 1 827
  10. Zelené Grunty vám ponúknu viac, ako očakávate 1 119

Už ste čítali?

Domov Najnovšie Najčítanejšie Desktop