Korzár logo Korzár
Nedeľa, 17. február, 2019 | Meniny má Miloslava
Nájdete nás na webe

Bruna Cibereja dostanete na hrniec vtáčieho mlieka

Bruno Ciberej prezradil, že pri tomto projekte tak výrazne schudol, ako ešte pri žiadnom inom.

Šikovný. Bruno sa vyzná nielen v móde, ale aj v gastronómii.Šikovný. Bruno sa vyzná nielen v móde, ale aj v gastronómii.(Zdroj: Judita Čermáková)

Kým divákom pri sledovaní kuchárskej šou Masterchef tečú slinky a pri obrazovke chrumkajú samé dobroty, jeden z hlavných tvorcov celej šou neraz hladuje.

Bruno je kreatívnym producentom a zároveň načítava komentáre. Na Masterchefovi pracuje od marca a bez mučenia priznáva, že ho šou veľmi baví a naplno ho pohltila.

Obdivuje majstrovstvo profesionálnych šéfkuchárov, aj šikovnosť amatérskych súťažiacich. Pokojne by však mohol patriť medzi nich, pretože aj on je v kuchyni veľmi zbehlý.

Vidieť však Bruna, ako sa obracia pri sporáku, nie je bežný jav a zatiaľ to bolo dopriate len jeho najbližším.

„Nestíham síce veľa variť, ale mám takú úzku skupinu ľudí okolo seba, s ktorými sa rád stretnem a varím. Teraz som vďaka tomu projektu z varenia celý nadšený, takže keď v štúdiu niečo odkukám, tak sa to hneď snažím pripraviť,“ prezrádza.

Najradšej vraj vyvára rýchle a ľahké jedlá. Kto by očakával párky alebo praženicu, mýli sa. Bruno je totiž skutočný gurmán.

„Veľmi rád mám napríklad základné cestoviny aglio olio s krevetami či malými mušľami. Je to také jednoduché jedlo, ale predsa v jednoduchosti je krása,“ navodzuje chúťky všetkým milovníkom morských plodov.

Keďže Bruno aj veľmi rád cestuje, veľa receptov a nápadov do kuchyne si odtiaľ nosí aj domov:
„Vždy, keď natrafím niekde napríklad na takú špeciálnu surovinu, ako je hľuzovka, tak tá sa dá kombinovať s veľmi ľahkými receptami. Stačí urobiť pošírované vajíčko, dať na to obvarenú špargľu, urobiť holandskú omáčku a posypať trošku hľuzovkou. Je to naozaj skvelé jedlo.“

Základ je divinový perkelt

No nielen exotické a luxusné pochúťky patria do Brunovho obľúbeného jedálnička. Keďže vyrastal v Zemplíne, veľmi rád má aj tamojšie typické jedlá. On ich však nevarieva, má na to zodpovedného človeka.

„Pirohy a podobné veci nechávam na maminu. Keď prídem domov, musím mať napríklad divinový perkelt s haluškami, lebo to je základ. A niečo sladké k tomu. Veľmi rád mám slivkové gule, úplne výnimočné robievala moja babka. Síce už nie je medzi nami, ale akonáhle počujem slová slivkové gule, tak som vo vytržení, lebo toto som miloval a stále milujem. A dlho som sníval o tom, že by som si dal vtáčie mlieko. A keď som minule prišiel domov na východ, mama mi ho pripravila. Samozrejme, veľký hrniec, dobre vychladené z chladničky, k tomu veľká varecha, tak v ten deň nič iné nepotrebujete,“ dodal s úsmevom rodák z Trebišova.





Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu
  2. Darček, s ktorým si na vás spomenie 365 dní v roku
  3. Šanca pre mladé talenty z oblasti umenia, vedy či športu
  4. Predpremiéra vynoveného VW Passat: Viac IQ, viac online
  5. Top destinácie a hotely na exotickú dovolenku v zime
  6. Stotisíc ľudí rozhodlo: Nadácia banky rozdelí štvrť milióna eur
  7. Slovensko má historicky najvyšší počet ľudí bankujúcich online
  8. ZSE ako jediné prináša Virtuálnu batériu pre fotovoltiku
  9. First moment: Španielske pobrežie patrí medzi najpredávanejšie
  10. Je lepšie menučko, alebo domáca strava? Týždeň sme varili doma
  1. Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019
  2. Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií
  3. eKasa prichádza na Slovensko
  4. Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu
  5. 4 úkony, ktoré treba absolvovať po založení s.r.o.
  6. Konferencia - EU support for research
  7. A dynamic year in the industrial and logistics sector
  8. Hotovosť je na ústupe. Karty akceptujú aj v kostole či na ulici
  9. Darček, s ktorým si na vás spomenie 365 dní v roku
  10. Zápis do Registra partnerov vo verejnom sektore
  1. Na dôchodok si možno sporíte zle. Šesť zásad správneho šetrenia 19 000
  2. Darček, s ktorým si na vás spomenie 365 dní v roku 13 145
  3. Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu 11 169
  4. Je lepšie menučko, alebo domáca strava? Týždeň sme varili doma 8 312
  5. Hotovosť je na ústupe. Karty akceptujú aj v kostole či na ulici 4 938
  6. First moment: Španielske pobrežie patrí medzi najpredávanejšie 4 680
  7. Top destinácie a hotely na exotickú dovolenku v zime 4 318
  8. Predpremiéra vynoveného VW Passat: Viac IQ, viac online 4 225
  9. Esin Group: Líder Iniciatívy poľnohospodárov vydiera 4 192
  10. Zbrojársky líder z Považia pomáha ľuďom 4 040

Už ste čítali?

Domov NajnovšieNajčítanejšieDesktop