Vydala sa vďaka kuchárskemu talentu?
Markéta má záľubu, ktorú už sama ani nenazýva koníčkom, ale "poriadnym koňom". Veľmi rada varí, stále vymýšľa nové recepty, v známom magazíne má stálu kuchársku rubriku a podobné relácie pripravuje aj pre televízie.
Všetky recepty testuje predovšetkým na svojej rodine a tvrdí, že jej kuchársky talent je jedným z dôvodov, prečo sa s ňou jej manžel fotograf David Kraus oženil. "To, že dobre varím, je jeden z hlavných dôvodov, prečo si ma vzal," vtipkovala herečka, ktorú práve môžeme vidieť v seriáli Rádio.
Kuchyňu svojej mamičky si obľúbila aj herečkina dcéra Christel, ktorá dokonca odmieta detskú stravu. "Nemá rada detské jedlá. Odvtedy, čo dovidí na stôl a zistila, že my jeme niečo iné, tak zje thajské jedlo, špenát, krevety, brokolicu, v podstate všetko," vysvetľuje.
Vyvolenému pripravte biftek
Šarmantná Markéta je zástankyňou príslovia, že láska prechádza cez žalúdok. "Potvrdilo sa mi to v každom prípade, pretože všetky kamarátky, keď sa zamilovali, stále mi volali, aby som im poradila nejaký recept," hovorí s úsmevom.
Vzápätí prezrádza tip, akým jedlom si žena chlapa jednoznačne získa. "Dajte mu mäso! Pretože muži, pokiaľ nie sú zaprisahaní vegetariáni, tak vždy chcú mäso. Dobrý biftek, najlepší a najrýchlejší je z argentínskeho mäsa. Takže kúpte argentínsku sviečkovú, osoľte ju, okoreňte a je to," dodala Markéta síce nie najlacnejší, ale zato vraj zaručený recept.
Autor: nov, idnes.cz
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.