Prierez prakticky všetkých odborov gastronomických technológií ponúkne svojim návštevníkom 8. ročník regionálnej kontraktačno
Ako vo štvrtok na tlačovej besede informoval zástupca usporiadateľskej spoločnosti EXPO-EDUC, s. r. o., a riaditeľ výstavy Igor Bramuška, na súťaži predvedú žiaci svoje odborné zručnosti v dvoch disciplínach - príprava slávnostnej tabule na ľubovoľnú tému a tranšírovanie pstruha. Oživením výstavy bude flambovanie ovocia študentmi hotelových akadémií a možnosť jeho ochutnávky.
Ponuka výstavy je rozdelená do piatich okruhov: stroje a zariadenia, baliaca technika, vybavenie hotelov, domáce potreby, potraviny a nápoje. Na výstave sa prezentuje zhruba 30 vystavovateľov na celkovej ploche 1 800 štvorcových metrov. Súčasťou výstavy bude i súťaž o kvalitný výrobok, ktorú vyhodnotí Slovenská únia kvality Q IMPULZ.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.