Wetha, si môžu v súčasnosti kúpiť nemeckí gurmáni.
Svetoznáma herečka by sa nebola stratila ani ako kuchárka. Jej všeobecne známy blízky vzťah k domácnosti ilustruje aj fakt, že sa Marlene Dietrichová objavovala v kruhu blízkych nezriedka v zástere a s vareškou v ruke.
Publikácia neprezrádza, ako si milovníčka týchto receptúr mohla zachovať tak obdivovanú postavu. Zdá sa však, že Marlene Dietrichová nezriedka "vodu kázala, ale víno pila," teda, že niektoré z odporúčaných jedál priveľmi často nekonzumovala.
Marlene Dietrichová si obvykle na raňajky zapálila "cigaretku" a dala si niekoľko "kávičiek," píše autor s odvolaním sa na herečkinu dcéru Mariu Rivu. Iba po definitívnom ukončení kariéry a počas života v ústraní v Paríži jej niekdajší šéfkuchár tamojšieho Nemeckého domu Markus Auer nosil v skorých ranných hodinách čierny chlieb, šunku, syr, džem a navyše aj tortu a šampanské. Tomu obvykle predchádzali slová veľkej herečky: "Miláčik, chcem niečo fajnové!"
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.