dobrôt Valoni totiž slávnostne podávala zákusok podľa vlastnej fantázie
"Milujem jahody, orechy a čokoládu, takže pozostáva hlavne z týchto ingrediencií," prezradila speváčka z čoho sladké tajomstvo s jahodou uprostred pozostáva. Keďže sama nepatrí k cukrárskym majstrom, prípravu a pečenie zákusku ponechala radšej na odborníkov. "Nemôžem žiť bez sladkého," vyhlásila s tým, že aj keď sa snaží držať delenú stravu, niečo drobné a sladké si musí občas "zahryznúť".
O svojom koláčiku, ktorý s úsmevom ochotne ponúkala všetkým návštevníkom cukrárne prezradila, že mal najskôr viacero mien. Keďže sa kvôli čerstvej jahode uprostred podobá na tunel, nechýbal medzi názvami napríklad Ingolin tunel. "Potom som však moje meno spojila s priezviskom svojej manažérky, ktorá sa volá Koláčková, a tak vyšiel názov Ingolin koláčik," dodala na vysvetlenie.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.