Aj karmické zaťaženie sa dá jednoducho zmerať
Do hĺbok Eduarda Hurbana treba "načierať" pomaly, postupne, lebo je to človek nenápadný a nerád sa vysúva do popredia. Pracuje s pomôckami, ktoré sa nedajú nazvať inak, ako originály, u iného človeka sa nič podobné nedá nájsť. Základom je vždy kruh rozdelený políčkami, pričom v komunikácii s kyvadlom sa dopracuje k správnemu výsledku. Napovie o zdraví, o energetických hodnotách čakier, o stupni karmického zaťaženia, o vhodnosti partnerstva dvoch ľudí, ba aj o tom, či človek, z ktorého práve urobili šéfa, bude tým správnym šéfom. Práca v tejto oblasti sa volá mentálna personalistika. Dá sa zmerať aj aura človeka, ba aj aura, teda energetické vyžarovanie obrazov, plastík, kameňov a rôznych umeleckých predmetov.
Odušie a ódický moment
Duša je súčasťou Boha v nás a my ju nemôžeme posudzovať. Môžeme posudzovať iba časť našej duše odušie. Každý človek má odušie, ale jeho veľkosť sa líši. Takto znie skrátená definícia nie veľmi známeho pojmu odušie. Jasne z nej vyplýva, že veľkosť, resp. mohutnosť odušia sa tiež dá merať. Táto veličina má stupnicu od jedna do sto. Pán Hurban dokáže pracovať s týmto rozpätím, ak o to niekto požiada. Čím je jedinec vyspelejší, tým je aj jeho odušie na vyššom stupni.
Meranie odušia však má isté obmedzenia. Nie je dovolené merať samému sebe a tiež nie je dovolené akýmkoľvek spôsobom ho zverejňovať. Tento kódex neporušíme, ak k vôli ilustrácii uvedieme príklad, že veľkosť odušia známeho slovenského mafiána je pod číslom jeden a u istého autora kníh a mystika je to deväťdesiatdva.
Ďalšia veličina, ktorá môže ovplyvňovať aj náš zdravotný stav a isté schopnosti, je ódický moment. Môžeme ho chápať ako istú silu poľa. Matka Meera, Indka, ktorá poskytuje daršany v Nemecku, má ódomoment dvadsaťjeden, indický avatar Sai Baba dvadsaťdva.
Duchovná úroveň v stupňoch
Eduard Hurban postune zisťoval, v čom všetkom sa môže spoľahnúť na kyvadlo. Dnes, okrem iného, vie napríklad zistiť duchovnú úroveň človeka, teda jeho duchovnú vyspelosť. Vôbec to nesúvisí s jeho postavením, ani s mienkou, akú má dotyčný človek sám o sebe.
Veľmi zjednodušená stupnica duchovných úrovní má dvanásť stupňov. Na prvom stupni bol Ježiš. V dvanástom stupni boli Hitler a Stalin, je tam aj Saddám Husajn, Usama Bin Ládin a ďalší samozvaní "tiežspasitelia".
Kedy to v manželstve škrípe
Pán Hurban vie veľmi rýchlo zistiť, či sa partneri k sebe hodia jednoducho tým, že im zmeria duchovnú úroveň. Ak je medzi nimi rozdiel dva alebo tri stupne, už to môže škrípať. Ak je rozdiel veľmi vysoký, život obidvoch jedincov sa bude odvíjať s problémami a s pocitom vzájomného nepochopenia.
Zmerať môžeme aj duchovnú úroveň obsahu kníh, alebo časopisov. Každé tlačené dielo nesie pečať úrovne svojho tvorcu. Nízku duchovnú úroveň mávajú napríklad kriminálky, pornografia, diela nepravdivé, sektárske, ale aj knihy s vojnovou tematikou.
Kde nerástla hruška
"Do tohto domu nechce vojsť ani pes," sťažuje sa istá majiteľka celkom novej stavby. Určite bude potrebovať niekoho, kto jej poradí, ako situovať aspoň umiestnenie postelí v novom dome..
Na pláne, ktorý vypracúva pán Hurban, je všetko kreslené vo farbách. Napríklad sieť vodnej energie s vodnými žilami je tmavomodrá, Hartmanova sieť je hnedá a Curryho sieť je žltá. To je aspoň časť prírodných patogénnych energií, ktoré sú súčasťou každej práce, ktorú vypúšťa z rúk. Plán izby, bytu, domu alebo záhrady, s ktorými má pán Hurban pracovať, musí majiteľ aktivovať. "Stačí, ak naň položí ruku. Tá je nositeľom informačného priestoru, v ktorom sa majiteľ pohybuje," vysvetľuje.
Iné je to vo vlastnej záhrade. Pred časom tam vysadil stromčeky, pekne do zákrytu. Ujali sa všetky. Aj hruška, ale stále bola zakrpatená, nerástla. "Prečo? Všetky stromy majú navonok rovnaké podmienky," pýtal sa majiteľ záhradky a pustil sa do merania. Vtedy bol celkom na začiatku svojich pokusov, ale po čase si overil, že sa nemýlil. Na mieste krpatej hrušky sa križovali tri vodné žily.
Mikrovlnka škodí
Energetická hodnota je pri potravinách veľmi dôležitá veličina. Tiež sa dá zmerať. Ak je nízka, trávenie odčerpá človeku viac energie, ako dodá. Spravidla to býva pri potravinách, ktoré pri príprave prešli radiačnou mikrovlnnou technológiou. Platí to aj pre malé, domáce mikrovlnky. Všetky jedlá, ktoré ohrievame v mikrovlnnej rúre, získavajú rovnako negatívne energetické hodnoty a v našom organizme sa začnú tvoriť voľné radikály, ktoré sa podieľajú na mnohých patologických procesoch v tele. Pre ilustráciu to uvedieme vo farbe, pričom čierna má širokú škálu: káva kapučíno má v aure 60 % čiernej farby, kakao Granko 52 %, bežné kakao 48 %, banán 0,5 % a tekvica 0,1 %. Percentá sa môžu, v rôznom čase na potravinách toho istého druhu, odlišovať.
Karma v percentách
Meranie ľudskej zaťaženosti, teda jeho karmy, sa podľa pána Hurbana vyjadruje v percentách. Čím je percento nižšie, tým lepšie pre človeka. Sai Baba - indický jasnovidec, ktorý dokáže zo zdanlivého nič vytvoriť niečo, teda vie materializovať hmotu, má karmu 1 %. Ťažké karmy, a tie sú nad 70 %, si človek obyčajne prináša z minulých životov. Ak je karmické zaťaženie väčšie, život ponúka výchovné opatrenia. Môžu to byť nehody, choroby, úrazy, životné straty... Ak sa karmické zaťaženie posunulo k 90 %, treba počítať s odchodom do jemnohmotného sveta.
L. Gallová
Autor: Ste ľahkoverná?
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.