kulturistov, "dvojkári" nie sú až takí hydinožraví. Podľa objednávok, ktoré každý deň vyplňujú, majú radi rôzne druhy mäsa.
"Jedia všetko, aj si objednávajú všetko. V žiadnom prípade nehrá prím kuracina. Majú radi bravčovinu, hovädzinu aj ryby. Zdá sa nám, že ich chute sú rôznorodejšie ako tých prvých," povedala nám PR manažérka reality show VyVolení Táňa Diovčošová.
Každé ráno si VyVolení píšu zoznam potravín, ktoré v ten deň potrebujú. Odhliadnuc od Roky, ktorá si stále želala kopaničiarsku slivovicu, žiadne zvláštne chute nemajú. "Samozrejme, máme určitý rozpočet, ale VyVolení sú viac pri zemi ako jednotkári. V zásade dostanú všetko, čo chcú. Keď chcú maďarskú salámu, tak ju aj dostanú. Máme sponzorov, ktorí nám v tom radi pomôžu. A keď sú zvláštne akcie vo Vile, tak tomu samozrejme prispôsobujeme aj stravu. Napríklad v týchto dňoch majú tzv. snobské dni, takže luxusná strava je namieste. Dokonca včera večer došiel do Vily človek, ktorý im v kufríku doniesol ukázať výhru, čiže 12 miliónov korún," dodala T. Diovčošová.
Podľa slov produkčnej reality show VyVolení Táne Tokárovej, ktorá ako prvá dostáva objednávky z Vily, momentálne majú VyVolení zvláštne talianske chúťky: "Už niekoľko dní po sebe si pravidelne objednávajú 12 pízz, krevety a mozzarellu. Vždy im vyhovieme."
Známa je aj závislosť Barbi na čokoláde. Prvé týždne vo Vile plakala, že nemá dostatok tejto svojej drogy. Teraz je už spokojná. Čokolády aj nutely má dostatok. "Kvôli Barbi sa nám prihlásil jeden sponzor, takže jej chúťky dokážeme úplne uspokojiť," priznala T. Tokárová.
Zbytočné je baviť sa o alkohole a cigaretách. Aj tieto civilizačné neduhy dostávajú VyVolení v rámci sponzoringu. Takže extra značky si vyberať nemôžu. Keďže pobyt vo Vile nie je len o gastronomických zážitkoch, VyVolení občas majú v rámci súťaží aj ťažké dni. Naposledy pred mesiacom žili len na vegetariánskej strave a dokonca museli jesť sójové párky. Tie mnohým urobili zle a práve vtedy sa vo Vile najviac zvracalo.
Biedne dni sa striedajú s bohatými a tie vegetariánske ukončili VyVolení vo veľkom štýle. Po dvoch týždňoch im vtedy do Vily prišiel profesionálny kuchár, ktorý vyhladovaným VyVoleným ugriloval množstvo fajnových mäsových pochúťok "Takéto príjemné gastronomické zážitky ešte VyVolených do konca súťaže čakajú," uzavrela T. Diovčošová.
Najväčším kuchárom vo Vile je kontroverzný Erik. A jeho strava VyVoleným chutí. Vyvára im najmä prívarky a klasické slovenské jedlá. Veľmi rád im robí aj steaky. Najviac ešte pred svojím vypadnutím však kuchtil Hegi.
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.