Korzár logo Korzár

Andrej Bičan v lete nevarí, má dovolenku

Televízny "kuchár" Andrej Bičan nezaháľa ani v lete. Televízia Joj zaradila do júlových a augustových sobotňajších podvečerov deväť premiér letného

vydania kulinárskej šou Andreja nazvanej Varí vám to. Keďže je čas dovoleniek, Andrej sa počas týchto dní v televízii zameriava na cudzokrajnú gastronómiu. Ako však tvrdí, on sám je všežravec a zje skutočne všetko: "Snáď nemám rád len to jedlo, čo sa na mňa díva. Napríklad ryba s očami. Radšej nech má to očko vylúpnuté. A veľmi obľubujem drahé jedlá. Verím tomu, že za vysokou cenou by sa mala skrývať aj kvalita. čiže vychutnávam si krevety, rôzne morské plody, steaky a jedlá, ktoré nemám každý deň."

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
0 seconds of 0 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Luxusných dobrôt si doprial na januárovej dovolenke v karibskej oblasti. Tam ochutnal aj homáre. "Bolo to všetko v cene lístka na zaoceánsku loď, takže človek sa mohol dosýta ´obžrať´ rôznymi lahôdkami. Uvažujeme s manželkou, že si to na budúci rok zopakujeme."

Andrej sa netají tým, že i keď mu v televíznej kuchyni pomáhajú aj profesionálni kuchári, on sám variť vie. "Varím rád a myslím si, že aj celkom dobre. Ale teraz počas leta nevarím, mám dovolenku. Varí svokra a manželka."

V horúčavách uprednostňuje ľahké jedlá. "Veľmi mi chutí kukurica a rôzna sezónna zelenina. Včera som mal napríklad na obed kuracie soté na zelenine. Mäsko bolo nakrájané, aby som si nemusel namáhať zuby."

K dobrému jedlu patrí aj dobré víno. To si však dopriava najmä na jar a jeseň. "Mám rád suché biele vína. Mojím favoritom je rulandské šedé. V lete si však doprajem najmä vychladené pivo. Môže byť aj desiatka aj dvanástka, ale musí byť čapované."

SkryťVypnúť reklamu

K letu patrí zmrzlina. Andrej ju však nemusí: "Radšej to pivo. Predsa len kombinácia piva so zmrzlinou by nemusela dobre dopadnúť." Sladkosti má však rád, a to najmä čokoládu. "Maškrtím čokoládové krémy alebo nugetu," dodal na záver.

Autor: em

Najčítanejšie na Korzár

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  2. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  3. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  4. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  5. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  6. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  7. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  8. Chcete dokonalé zuby? Čo vám reklamy nepovedia
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 103 914
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 21 942
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 11 758
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 6 883
  5. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 5 734
  6. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 5 570
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 4 878
  8. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 530
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu