pravidlo. Od malička. Bolo to niečo ako bonus na Mikuláša," smeje sa jeho mama. Na Vianoce musel byť vždy obrovský stromček. Aj ho dokázal a dokáže sám krásne ozdobiť. Jeden z nich mal aj tri metre.
Nie štipľavé, ale horiace
Robo sa vraj podal na svoju starú mamu z otcovej strany nielen nadaním pre hudbu, ale aj artikuláciou, postavou, zvykmi a aj chúťkami na rovnaké typy jedál. "To nesmie byť štipľavé, ale také, čo priam horí!," čuduje sa jeho mama. "A jedlá vie aj pripraviť. To, čo má rád, to uvarí. Hlavne mäso a všetko to, čo je riadne štipľavé. Radšej prišiel zo školy domov, aby nemusel stáť v rade na obed a uvaril. A keď bola žena niekoľko týždňov v nemocnici, sami dvaja sme si varili doma a veruže on navaril aj pre mňa," chváli otec Roba.
Autor: ela
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk.