Korzár logo Korzár
Štvrtok, 28. január, 2021 | Meniny má AlfonzKrížovkyKrížovky

Sisa Sklovská: Dorazilo ju grilované koleno!

Sisa Sklovská je veľká labužníčka. Na dobré jedlo nedá dopustiť a pri myšlienke naň jej tvár krášli šťastný úsmev. Na chvíľku jej však pred pár dňami

zmizol, keď zjedla naraz celé grilované koleno. Bolo totiž pokazené!

Keďže Sisa vystupovala v Košiciach na plese, v piatok ráno zažívala pred letom na východ krušné chvíle. Ozvala sa totiž nestrávená lahôdka z predošlého večera.

Na letisku jej bolo príšerne zle

"Ráno mi bolo na letisku príšerne zle. Ale tak zle... No a mne z jedla nikdy nič nie je. Zrejme teda tomu kolenu niečo bolo. Zjedla som ho s veľkou chuťou naraz celé," prezradila nám teperamentná speváčka, ktorá sa netají tým, že je gurmánka ako vyšitá. Úplne najviac však obľubuje obyčajné jedlá, ako plnenú papriku, kurací perkelt a tatarák. "Ten je mojou špecialitou. Ja totiž strašne rada varím, len na to žiaľ nemám čas. Keď si ho však nájdem, varím v noci."

Miluje plnenú papriku i bombovú huspeninu

Rovnako ako do všetkého, aj do varenia sa Sisa púťa vždy s obrovskou vervou.

"Nemám mieru. Navarím vždy ako pre regiment. Doslova kotol a potom to nemá kto jesť." Speváčka obľubuje aj varené mäso s chrenom a údajne by kľudne dokázala žiť aj na surovej strave. Našťastie má množstvo dobrých kamarátov, ktorí pre ňu neustále pripravujú tie najlepšie lahôdky. "Napríklad plnenú papriku nikdy nejem v reštauráciách. Jem len tú moju, prípadne mi ju vie výborne navariť kamoš, ktorý je bývalým profesionálnym kuchárom. Keď prídem do Spišskej Novej Vsi, kamarátka mi zase vždy urobí bombovú huspeninu, sviečkovú, alebo pirohy." Tie nemá Sisa rada s lekvárom, ale klasické spišské.

Hrozienka sú jej smrť

Výborným kuchárom je podľa speváčkinych slov aj jej otec. "Výborne varí a vždy, keď prídem do Banskej Bystrice, niečo fajné nachystá. Ja naozaj milujem jesť. Zjem úplne všetko, až na jednu výnimku," prezrádza. Vraj sa nedá nijakým spôsobom prekonať jej odpor z hrozienok. Sisa totiž nenávidí hrozienka v koláči. "Je to moja smrť, nedokážem to zjesť. V koláči, keď si ich predstavím také dobre naboptnané... No fuj, až ma pri tej predstave zima preskočila." Paradoxom je, že hrozno ako také priam miluje. Údajne však tento odpor pramení niekde v rodine, keďže ani mamka, ani stará mama hrozienka nejedli. Sisa sa však pokúšala o nemožné a chcela svoju fóbiu prekonať. "Naozaj som sa o to pokúsila. Lebo poznám ľudí, ktorí nenávidia paradajky. Vidia paradajku a celí sa osypú, pritom ju nikdy neochutnali. Ja som hrozienka ochutnala, ale naozaj ich nemôžem jesť. Len ich vidím a viem, že je zle," dodáva s úsmevom.

Najčítanejšie na Korzár

Inzercia - Tlačové správy

  1. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  2. Výpredaj zásob. Bezpečný nákup s garanciou dodania až k vám
  3. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  4. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  5. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  6. Pandemická kríza urobila obrovské PR online vzdelávaniu
  7. Absolventi Paneurópskej vysokej školy majú takmer najvyšší plat
  8. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji
  9. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  10. Videobanking. Nová éra bankovania je tu
  1. Neprekonaný VAM systém, ktorý zabráni krádeži vášho auta
  2. Výpredaj zásob. Bezpečný nákup s garanciou dodania až k vám
  3. Garmin predstavuje Lily, svoje najmenšie inteligentné hodinky
  4. Babylon Berlín: Najdrahší nemecký seriál
  5. Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok
  6. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  7. Závod zamestnáva 500 ľudí. Tatravagónka v Trebišove má 50 rokov
  8. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí, ako sa stravovovať zdravo
  9. Počas koronakrízy vzrástli obavy z dopadov práceneschopnosti
  10. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  1. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 19 278
  2. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 19 195
  3. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí 18 991
  4. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 17 625
  5. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci 7 927
  6. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 7 858
  7. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 7 565
  8. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 7 322
  9. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 7 090
  10. Ohlúpli sme počas Covid roka? 7 022
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy zo Sme.sk

Ktohovie ako si chlapci náckovia vyrátali svoje odstavenie od vodcu, ale asi im to už začína dochádzať.

Ilustračné foto

Druhú dávku by ste mali dostať do 42 dní.

14 h

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Video Desktop