Korzár logo Korzár

Zdena Studenková trávi čas pred sviatkami v kuchyni

Nie je len nonšalantnou hviezdou, ale aj šikovnou gazdinou a kuchárkou.

Vyvára a vypeká. Zdenka zdôrazňuje, že slávnostné chvíle si treba užiť.Vyvára a vypeká. Zdenka zdôrazňuje, že slávnostné chvíle si treba užiť. (Zdroj: TV JOJ)

A v tomto čase aj Zdena Studenková trávi väčšinu svojho času nad hrncami.

Advent mala známa plavovláska skutočne nabitý.

„Do dvadsiateho tretieho som nič neriešila, pretože som stále pracovala. Aj medzi Vianocami a Silvestrom hrám tri predstavenia a na Silvestra tiež,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vianočné prípravy si však rozhodne nenechala na poslednú chvíľu.

„Stromček už stojí, je ozdobený a vždy večer, keď prídem domov z divadla, si ho dám do zástrčky, aby pekne svietil. Mám rada tie rituály, ktoré sa s Vianocami spájajú. Všetko musí byť pekne vyzdobené, vytiahnu sa gýčiky...,“ poznamenala.

SkryťVypnúť reklamu

Namiesto telky napiekla rožky

Dnešok aj hviezda takého rangu, ako je Zdena Studenková, strávi v kuchyni.

„Už sa na to teším. Budem od rána variť, chystať a piecť. Aj minule som piekla. Chcela som si oddýchnuť, tak som si zapla televízor, no zistila som, že tam nič nejde, tak som napiekla vanilkové rožky,“ zasmiala sa.

A hoci je pracovne neustále vyťažená, vždy si nájde čas, aby slávnostné chvíle patrične pripravila. Nedá na ne dopustiť.

„Myslím si, že je v živote veľmi dôležité, aby ho človek mal vyskladaný z takých momentov, ktoré si zapamätá – k takým momentom patria narodeniny, Vianoce a všetky tie oslavy, ktoré s tým súvisia – s darčekmi, s atmosférou, s krásne prestretým stolom... Ja to mám jednoducho rada,“ dodala.

Najčítanejšie na Korzár

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. Kam smerujú peniaze bohatých?
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  7. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  8. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  1. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  2. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  3. Kam smerujú peniaze bohatých?
  4. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  6. Záver vojny bol pre mnohých Slovákov životnou skúškou
  7. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá
  8. LESY SR otvorili Poľanu: Nová cesta pre ľudí aj prírodu
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 15 931
  2. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 031
  3. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 4 623
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 934
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 3 830
  6. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 588
  7. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 % 2 530
  8. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody 2 327
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu